Biciklijada Tri rijeke: U selu Špehari gdje živi jedna jedina obitelj, malom Mihaelu sudionici poklonili bicikl

Čak 200 biciklista i to većinom iz susjedne Slovenije, sudjelovalo je jučer na jubilarnoj, 10. po redu biciklijadi Tri rijeke po općini Bosiljevo.

Organizator biciklijade je Športsko društvo Kupa iz Pribanjaca koje je i ovaj put uspjelo privući brojne ljubitelje rekreacije na dva kotača. Vozila se dionica duga 68 kilometara, dok su biciklisti stajali u mjestima Bosiljevo, Špehari, Soline, Vodena draga i Orišje.

Tamo su se okrijepili uz vodu, ručak, slastice, voće, dok su se u prijemu biciklista angažirali brojni mještani tih naselja, vatrogasna, sportska i ostala društva, LD Družac te mjesni odbori sa područja Općine Bosiljevo.

– Ovogodišnja biciklijada imala je i humanitarni karakter. Kako društvo slavi 10. obljetnicu i jubilarna je, u selu Špehari posjetili smo jedinu obitelj koja tamo živi, obitelj Špehar koja ima dvogodišnjeg sinčića Mihaela kojem smo poklonili bicikl, kažu nam organizatori. Sredstva su prikupljena iz kotizacije.

Inače, mali Mihael je 6. lipnja proslavio drugi rođendan, pa je posjeta Špeharima bila i prilika za rođendansko iznenađenje ovoj maloj obitelji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest