Gdje je zapelo? Asfaltiranje Obale Trnskog počelo krajem travnja pa stalo – stanari se guše u prašini, pitaju što se događa

foto arhiva

Krajem travnja počelo je asfaltiranje Ulice Obala Ivana Trnskog, no nakon svega par dana radovi su stali i dalje se više ništa ne događa.

Na ovo su upozorili i stanari Ulice koji su putem KAportala već jednom reagirali, te konačno dočekali asfaltiranje koje je misteriozno opet – zapelo!

– Apsurd je da su radovi trebali završiti 1.prosinca 2014. godine a sad smo u lipnju 2015. Teško je naći opravdane razloge za takvo kašnjenje, piše nam čitatelj Vitomir Begović. Smeta ga, kaže, “nesnosna prašina, oštećenje automobila, teškoće u svakodnevnom radu i kretanju građana”, ali i to što nitko od nadležnih ne smatra svojom obvezom informirati građane o tijeku radova, njihovom završetku, pa i da se ispričaju građanima zbog kašnjenja.

Podsjetimo, u izgradnju nove kanalizacije je investirala gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija dok nam je glasnogovornica ViK-a Maja Božić rekla da je za asfaltiranje nadležan Grad Karlovac.

Gradonačelnika zbog Obale prozvao i Novi val

Priopćenje je poslala i karlovačka organizacija Novog vala. Pozvali su  gradonačelnika “da zatraži od odgovornih službi Grada da konačno asfaltiraju ulicu Obala Ivana Trnskog i tako završe obnovu tog dijela grada s kojom se kasni već više od pola godine”. U priopćenju navode da građani obilaze gradske službe, investitora radova Vodovod i kanalizaciju, Gradsku četvrt Banija i pitaju zašto se i dalje kasni, ali jasnog odgovora nema.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest