CB Dalmatino penalima par minuta prije ponoći osvojio 20. Noćni turnir na Dubovcu

Veteranski turnir s lakoćom je osvojila momčad Parkinga, koja je u finalu rutinski sa 4:1 svladala borbene rukometaše RK Dubovca. Dubovački rukometaši pokazali su se kao odlični hakleri više puta, no protiv ipak ozbiljnije momčadi kao što je Parking nisu imali šanse. Boljka većine malonogometnih turnira pa tako i dubovačkog je spuštanje granice za “veterane” do krajnjih granica, onda se još dodaju mogućnosti da momčadi imaju jednog ili dva mlađa igrača i na kraju “veteranske” turnire osvajaju momčadi kao Parking, koje su komotno, i to s dobrim uspjehom mogle nastupati i u glavnom turniru jer ih čine još uvijek aktivni ili donedavno aktivni nogometaši, odnosno “vrlo mladi veterani” (Štefančić, Novaković, Jaković, Turkalj, Fumić, Štokan, Zlatić, Pribanić, Lapov…). To podiže atraktivnost turnira, ali s druge strane sve je manje momčadi, pogotovo onih pravih veteranskih.

Treće mjesto osvojila je Vila Velebita, koja je s visokih 7:2 svladala veteransku postavu CB Dalmatina.

Odigrane su i tri ekshibicijske utakmice, u kojima su nastupile momčadi svih uzrasta, od prstića Ilovca do veterana Dinama i karlovačkih klubova.

Evo i svih rezultata:

Polufinale seniora: Turić Security – PGT Glina 4:3 (7m), CB Dalmatino – MNK Projekt Pekara Mivit (Ogulin) 4:1.

Veterani, za 3. mjesto: Vila Velebita – CB Dalmatino 7:2.

Seniori, za 3. mjesto: MNK Projekt Pekara Mivit – PGT Glina 4:3.

Ekshibicije: prstići Ilovca Žuti – Plavi 3:1, limači Ilovca Žuti – Crveni 1:1, veterani Karlovačka selekcija – Dinamo i prijatelji 3:0.

Finale veterana: Parking – RK Dubovac 4:1.

Finale seniora: CB Dalmatino – Turić Security 6:5 (7m).

Najbolji igrač seniorskog turnira je Vedran Matošević, a vratar Antonio Vuk, obojica iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji strijelac Filip Bojić iz Turić Security. Kod veterana najbolji igrač turnira je Ivan Fumić, najbolji vratar Miroslav Turkalj (obojica iz Parkinga), a najbolji strijelac Željko Pospišil iz Vile Velebita.

Dodijeljene su i nagrade za fair play koje su u seniorskoj konkurenciji dobili igrači CB Leo iz Slunja, a u veteranskoj CB Dalmatino.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest