Počinje Baseball liga prvaka: u 11 Leksand – Zajčki, u 17 Olimpija 83 – London Mets

Na stadionu “Četiri rijeke” u Grabriku u ponedjeljak starta turnir prvog kruga Europske lige prvaka, na kojem karlovačka Olimpija 83 ima ozbiljne šanse da osvoji prvo mjesto. No, to nipošto neće biti lako. Ljubitelje baseballa očekuje pravi spektakl uz niz kvalitetnih utakmica, a jedna od najatraktivnijih već je na samom početku, na otvaranju, kada Karlovčani u ponedjeljak u 17 sati dočekuju prvaka Velike Britanije London Metse.

Britanci su i najveća nepoznanica, ako gledamo samo “Otok” Britanci i nisu neka posebna sila u baseballu no i reprezentativno i klupski vrlo često se znaju itekako pojačati američkim igračima, a još nije sigurno u kakvom će se sastavu pojaviti u Karlovcu. Najopasniji suparnik Karlovčanima trebao bi biti švedski Leksand, no sigurno je da se ni najmanje ne smije podcijeniti poljsku momčad Gepardy Zory te susjede, prvake Slovenije, ljubljanske Zajčke.

Turnir, inače, u ponedjeljak već u 11 ujutro otvara utakmica Leksand – Zajčki. Kako smo već spomenuli, u 17 sati sastaju se Karlovčani i London Metsi, dok je prvi dan slobodna poljska momčad Gepardy Zory.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest