Odvjetništvo odbacilo prijavu protiv Damira Jakšića – očekuje ispriku M. Stanišića i svih koji su ga prozivali

– Očekujem javnu ispriku, a ne bude li je, bit ću prisiljen poduzeti pravne korake. Jasno je tko je to pokrenuo, iako su u igri još neki ljudi. Vrijeme je da, ako smo na javnoj sceni, stanemo iza svake svoje riječi i kada se branimo i kada napadamo, napomenuo je Jakšić.

Upitan od koga očekuje ispriku obzirom da je imenom spomenuo samo Mihovila Stanišić, bivšeg predsjednika Gradskog vijeća, nakon čije je obavijesti gradonačelnik prijavio Čistoću, Jakšić je odgovorio da je očekuje od Stanišića.

– On je i u medijima izjavio da je to učinio, kazao je Jakšić.

Sumnja da su autori dviju prijava, i potpisane i anonimke koja je stigla nakon policijske istrage po prvoj, isti jer se u objema spominju slične stvari, od sortirnice, električnih automobila, energetske zadruge, kupnje programa do besplatnog parkiranja za privatne automobile.

– Od sedam-osam započetih projekata, neki su zaustavljeni, neki kasne, neki su usporeni jer su neki smatrali da to sve nije u redu. Morali smo zakočiti, opravdati sve i sada smo na tragu da nastavimo i omogućimo jednoj dobroj tvrtki da bude među najuspješnijima, rekao je Jakšić, zahvalivši na potpori i gradskoj upravi i stranci.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest