Uprava Radio Ogulina ostala bez predsjednika – Bokulić dao ostavku, ostavio i gubitak od 75 tisuća kuna

Željko Bokulić

Željko Bokulić više nije predsjednik Uprave Radio Ogulina i to nakon što je dao neopozivu ostavku na ovu dužnost.

Bokuliću je ovo, nakon istaknute stranačke dužnosti u HSP-u Ante Starčević i mjestu predsjednika Županijske skupštine bila treća funkcija, dok ju je obavljao kao čelnik tročlane uprave ogulinskog radija koji je u većinskom vlasništvu Grada Ogulina.

Bokulić je ostavku dao jučer na Skupštini društva. Dio vlasnika sa manjim udjelima vlasništva, odnosno djelatnici radija iskazali su nezadovoljstvo načinom sazivanja sjednica, jer se, po njima, ne poštuje Zakon o trgovačkim društvima. Stoga su putem odvjetnika zatražili poništenje posljednje tri skupštine radija, te o tome izvijestili većinskog vlasnika, predstavnika Grada Ogulina Juru Turkovića i predsjednika Uprave Željka Bokulića.

– Ne želim lijegati i buditi s bolovima u glavi, razmišljajući samo u radiju dok drugi razmišljaju o svemu samo ne o radiju. U sazivu za ovu skupštinu rekao sam da se svi materijaki dostave u pozivu. Dok razmišljam kako da radio napreduje, mi se ne možemo se maknuti s početne točke a to su grčevi i svađe na Skupštini. Ja je napuštam, meni zaista ovo ne treba da svaki tjedan zbog toga završim u bolnici s bolovima, rekao je Bokulić.

Problem Radio Ogulina nije samo u tome što trenutno nema vodstvo, već ga muči i gubitak. U prvom tromjesečju je iskazan u visini od 75 tisuća kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest