Jelić u Kanadi bio na “karlovačkom pikniku”, dijeli medalje, razgovara o mogućnostima ulaganja

Karlovački gradonačelnik Damir Jelić u petodnevnom je posjetu Karlovčanima koji žive u Kanadi.

U petak su gradonačelnik i direktor Razvojne agencije Viktor Šegrt bili u konzulatu u Mississaugi te su tamo razgovarali s gospodarstvenicima koji su pokazali interes za ulaganja u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Održan je sastanak s predstavnicima Upravnog odbora Hrvatskog kluba Karlovac, dok je karlovačka delegacija jučer bila na velikom karlovačkom pikniku u “Karlovac parku” u Miltonu.

Ovim piknikom Hrvatski klub Karlovac obilježio će 436. rođendan Grada Karlovca, dok je na piknik pristigao i velik broj Karlovčana iz Kanade i SAD-a.

– Unatoč lošem vremenu piknik je održan i bila je zaista jako dobra atmosfera. Sretan sam što sam ovdje, a moram istaknuti da se ljudi sjećaju gradonačenika Ivana Benića i Branka Vukelića koji su ih posjetili, ali već sedamnaest godina ovdje nije bio nitko. Teško je dolaziti svake godine, ali klub će 2018. godine proslaviti četrdeset godina djelovanja, pa bi tada netko trebao doći. Ovo je ustvari jedan Karlovac izvan Karlovca, jedinstveno je biti ovdje, kazao je gradonačelnik Jelić i uručio medalje gradonačelnika Odsjeku 525 Hrvatske bratske zajednice u Mississaugi i Hrvatskom klubu Karlovac.

Karlovačka delegacija u Hrvatsku se vraća 1. srpnja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest