Karamarko u Ogulinu: Spremni smo preuzeti odgovornost za sudbinu države, samo je HDZ može preporoditi

– Spremni smo preuzeti odgovornost za sudbinu države. Naš projekt zove se “Uspješna i sretna Hrvatska”! Otuda nezaustavljivi trend rasta naše stranke – pobjeđujemo na svim izborima, poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Ogulinu, na klauzuri HDZ-a za 7. izbornu jedinicu.

Na njoj su se, priopćeno je iz Odjela za medije i odnose s javnošću, brojni stranački dužnosnici – od nacionalne do nižih razina – zajedno s brojnim članstvom, okupili sa svrhom i nakanom – motivacija, osnaživanje i razgovor o našem gospodarskom programu.

U dijelu otvorenom za medije Karamarko je kritizirao aktualnu vlast, ocjenjujući da je najgora dosad, da je u tri i pol godine mandata zadužila Hrvatsku za sto milijarda kuna, da se ne može pohvaliti nijednim projektom  i da će se pamtiti po tome da su se bavili jedino kadroviranjem isključivo po političkom principu.

Osvrnuo se i na skandal u arbitražnom rješavanju graničnog spora u Savudrijskoj vali.

– U slučaju arbitraže sa Slovenijom bio je jedan pokušaj da se na nepošten način dođe do presude – kojom bi se Hrvatskoj oduzeo njezin teritorij. Izašli smo danas s priopćenjem u kojem smo zatražili da Hrvatska izađe iz Sporazuma o arbitraži. Ishod i presuda mogu biti pogubni za Hrvatsku. Tražimo nacionalni konsenzus svih snaga  jer to je nadstranačka stvar! Nećemo dopustiti da nacionalni interes bude ugrožen, poručio je Karamarko.

Kazao je i da je HDZ refleksija onog što hrvatski narod želi biti.

– Naš ideal je sretan i zadovoljan hrvatski čovjek! To ćemo ostvariti! HDZ jedini može preporoditi ovu državu. Nitko drugi – jedino mi imamo tu snagu i energiju! Pred nama je velika odgovornost, naglasio je Karamarko.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest