Red, rad i znoj ali i zabava kroz cjelodnevne sadržaje prate i ovogodišnji gimnastički kamp u Selcu

U srijedu 29. srpnja bio je prvi dan kada su svi pristigli i započeli s napornim treninzima. U večernjim satima za sve sudionike je organizirana šetnja do Selca i Crikvenice. U četvrtak, 30 srpnja, radni dan Kampa započeo je jutarnjim treningom u 7:15 sati. Nakon doručka uslijedio je dopodnevni trening, pa kupanje. Poslije ručka sudionike je čekao obvezni odmor i popodnevni trening. U večernjim satima organizirane su igre bez granica u kojima je bilo puno smijeha i zabave. Red, rad i znoj ali i zabava kroz cjelodnevne organizirane sadržaje prate i ovogodišnji kamp u Selcu

Novo vodstvo Županijskog gimnastičkog saveza

U sklopu kampa održana je i izborna sjednica Gimnastičkog saveza Karlovačke županije. Za naredno razdoblje izabrano je vodstvo Saveza: Ivan Janković (DR), Marinko Jurašić (Og), Jurica Suhin (Ka), Alen Jurčević (Og) i ponovno Željko Šančić (Ka) za predsjednika Saveza. Za tajnika i blagajnika izabrani su Ratko Vuković, odnosno Robertina Kučan. Dogovoreno je da mlađe gimnastičke snage postupno preuzmu aktivniju ulogu, kako u klubovima članicama tako i u Savezu.

Upravo se od Jurice Suhina i Alena Jurčevića, dvojce istaknutih gimnastičara sa zapaženim rezultatima, sada sudaca i trenera, očekuje da u dogledno vrijeme preuzmu značajnije uloge u Savezu – pojašnjava predsjednik Željko Šančić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest