Predsjednik MOO-a Thomas Bach najavljuje suradnju SPTV-a i Olimpijskog kanala

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach, nedavno je na Generalnoj skupštini PASO-a (Panamerička sportska organizacija) u Torontu govorio o jednom od najvažnijih ciljeva Agende 2020 – pokretanju Olimpijskog kanala. Tom prigodom je istaknuo kako je arhiva MOO-a iznimno bogata, ali da će MOO ostvariti suradnju s nacionalnim olimpijskim odborima i međunarodnim sportskim federacijama kako bi što više sporta i natjecanja bilo zastupljeno na kanalu. U HOO je stigao dopis predsjednika Bacha u kojem se između ostaloga navodi:

“MOO je jako zainteresiran za projekt SPTV-a. Iznimno sam sretan da ste o tome razgovarali i s gospodinom Exarchosom (op.a. direktor Olympic Broadcasting System i Olympic Channela). Planiramo na jesen predstaviti Olimpijski kanala na novopokrenutim marketinškim seminarima u Lausannei i u listopadu na Generalnoj skupštini MOO-a u Washingtonu. Naš odgovorni tim Olimpijskog kanala će Vas uskoro kontaktirati”.

Inače, SPTV je prema podacima dviju nezavisnih agencija za praćenje gledanosti na području RH, među 15 najgledanijih kanala na svim kabelskim operaterima, a daleko najgledaniji sportski kanal.

HOO/Gordana Gačeša

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest