Fašnički horror ponovo stigao i u brijačnicu u Grabriku – tamo mušterije zabavljao i plašio sam vlasnik

Danas su se građani uzalud pokušavali ošišati kod poznatog karlovačkog frizera Tomislava – Tome Pudine, vlasnika brijačnice “Karlo” u gradskoj četvrti Grabriku. Na ulazu u brijačnicu u koju su se zaputili jutros zatekao ih je pomalo čudan natpis radnog vremena “otvoreni smo – zatvoreni smo” iz kojega se nikako nije moglo saznati kad brijač radi, kad je uopće u brijačnici. Jedan od tih srećkovića bio je i autor ovih redaka. Okrenu sam se na peti za 90 stupnjeva te otišao s namjerom da ću poslijepodne imati više sreće. Kad sam navratio poslijepodne u brijačnici je sjedio klaun koji je odgovarao na pitanja novinara. Tu je bilo još i dvoje djece, jedna žena i zbunjeni pas Bubi.

Gdje je Toma – upitah.

Ja sam – odgovori ponosno klaun kojega je saznajem sjajno ušminkala Blanka Androšević koja bi zasigurno mogla raditi u šminkeraju popularne emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

Tek mi je tada sinulo. Pa danas je fašnik a Tomislav Pudina je veliki fan fašnika i maskiranja! Ljubav prema maskiranju prenijeli su mu roditelji, a on to isto prenosi i svojoj djeci kćerki Teni i sinu Viti, te je obavezno svake godine na krčkom, riječkom ili samoborskom fašničkom festivalu. Zaljubljenik je u maškare od najmlađih dana.

Na prvim maškarama bio je Miss Piggy i uspješno na jednoj zabavi osvojio četvrtu nagradu. Tada je imao 13 godina. Maskirao se i u Barby i tko zna u koga još sve ne… Ovo je šesta godina zaredom da na ovakav način zabavlja goste svog brijačkog salona. Žao mu je što u Karlovcu nema organizirane gradske zabave za fašnik, osim dječjeg karnevala, što pohvaljuje.

Ne radimo poslijepodne. Još sam malo tu a potom jurim u Papa,s bar gdje je maskirani tulum – kaže brijač.

Pametni noriju za fašnik, a bedaki kroz cijelu godinu – zaključuje Pudina.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest