18. “Čabin memorijal” na VK pištolju pripao Vladi Cindriću i SK Policajac

18. “Čabin memorijal” na VK pištolju pripao Vladi Cindriću i SK
Policajac

“Policajac” Vlado Cindrić i njegova streljačka momčad pobjednici su 18. Memorijala “Vladimir Šoštarić – Čaba” u disciplini na VK pištolj. Dakle, u pojedinačnoj konkurenciji pobijedio je reprezentativac Vlado Cindrić s 288 krugova ispred klupskog kolege Slavka Matanića koji je upucao pet krugova manje. Brončano odličje i poklon Lana – Karlovačke tiskarepripalo je s 281 krugova Iliji Čančariću članu SK Sveučilište iz Zagreba.

Zapažen rezultat o 273 krugova i 6. mjestom ostvarila Margareta Franković iz SK Sveti Mihovil iz Lučkog.

Od pet streljačkih klubova 1. mjesto pripalo je ekipi SK Policajac iz Karlovca sa 840 krugova za koju su nastupili: Cindrić, Matanić i Romano Milovac. Vrsta SK Sveučilište je na 2. mjestu. Zaostala je velikih 28 krugova od prvoplasiranog, dok je sastav SK Karlovac domaćinski zauzeo posljednje 5. mjesto sa 743 krugova.

Natjecanje se nastavlja u nedjelju na vojnom strelištu u Jamadolu, s početkom u 10 sati, u disciplini VK puška.

U ime organizatora SK Karlovac dopredsjednik Marijan Tončić je na otvorenju turnira naglasio žaljenje što nije održan prošlogodišnji memorijal zbog, kako je rekao, neopravdane zabrane pucanja na strelištu u Lušćiću na VK pištoljima, koja je sada uklonjena.

Sudjelovalo je 23 strijelca iz pet klubova, a nagrađenima je odličja predao “Ćabin” stariji sin Mario Šoštarić, i sam natjecatelj.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest