“Čabin” trofej u disciplini VK puška (PAP) pripao Ivanu Hrebcu i SK Kupa iz Karlovca

Karlovački strijelac Ivan Hrebac i sastav Streljačkog kluba Kupa iz Karlovca pobjednici su 18. memorijala “Vladimir Šoštarić – Čaba” u disciplini VK poluautomatska puška 7,62 mm (PAP).

Na strelištu Hrvatske vojske u Jamadolu natjecalo se 19 strijelaca a pamte se samo najuspješniji. Ivan Hrebac pobijedio je u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji s 264 krugova ispred još jednog karlovačkog strijelca, Miška Kokalovića, koji je upucao 262 kruga. Brončanu kolajnu Karlovčani su prepustili Krešimiru Vrkljanu iz SK Sveučilište iz Zagreba koji je s 255 krugova daleko zaostao, ali ipak “pobjegao” dvojici karlovačkih strijelaca – Siniši Koturu za jedan, a Damiru Miholiću za tri kruga.

U nadmetanju šest ekipa najuspješnija je bila SK Kupa sa 767 krugova za koju su pucali Kokalović, Kotur i Miholić. Karlovački sastav 110. brigade ZNG HV za koju su nastupili Hrebac, Trgovčić i Belobaba je sa 741 krugom na 2. mjestu, dok je bronca pripala SK Sveučilište Zagreb sa 725 krugova, a plasman su izborili Velček, Vrkljan i Šetinc. Vrsta SK Kutina (Siketić, Pogačić i Drašner) je sa 718 krugova bila 4., SK Medvešćak je na 5. mjestu sa 696 krugova, dok je matični klub Vladimira Šoštarića, SK Strijelac HVIDR-a, s 508 upucanih krugova na 6. mjestu. Za HVIDR-u su pucali Mladen Bošković, Mijo Vuglešić i Mario Vuljanić.

Odličja i nagrade tvrtke HS Produkta uručio je sin Vladimira Šoštarića Mario i jedina natjecateljica Karlovčanka Davorka Pernar Savić kojoj je pripala posebna nagrada.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest