Kad će gradnja kina u Karlovcu ne znaju ni u Cinestaru – kažu da javnost informiraju tek kad imaju potvrđene datume

foto ilustracija

Više od trinaest mjeseci od najavljene gradnje multipleks kina Cinestara u Karlovcu, odnosno u kompleksu trgovačkog centra Super Konzum, ova investicija je još uvijek pod znakom pitanja.

Ne mogu davati informacije

Nakon što su nam iz gradske uprave, koja se zbog velikog interesa javnosti, u ovaj projekt uključila kao zainteresirana strana, kazali da ne znaju što investitor namjerava, dobili smo odgovor i iz Blitz Cinestara.

– Zahvaljujemo na vašem mailu i iskazanom interesu. Nažalost, za sada još ne možemo davati informacije o otvaranju CineStar kina u Karlovcu, odgovara voditeljica Službe za korisnike Martina Cunjek.

Planiraju širenje

Dodaje da CineStar uvijek ima u planu širenje, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u drugim državama. 

– Javnost na vrijeme informiramo o potvrđenim projektima za koje imamo potvrđene datume, kaže još Cunjek.

Iz ovog odgovora proizlazi da početak gradnje, a kamoli otvaranja kina u Karlovcu još nije u planu, barem ne u skorije vrijeme.

Četiri dvorane

Podsjetimo, prema izdanoj građevinskoj dozvoli koja vrijedi još nešto manje od dvije godine, u planu je bila gradnja četiri kino dvorane u prostoru Super Konzuma sa 80, 130, 133 i 180 mjesta. Ulaz u multipleks predviđen je od strane rotora. Cijela investicija vrijedna je oko 23 milijuna kuna. Gradnja je prvo bila najavljena za početak 2015., pa za ljeto. Ljeto je na izmaku, a karlovačkim kinoljupcima preostaje samo da budu strpljivi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest