Vraniczanyeva do 1. studenog s novom kanalizacijom, vodovodom, cestom – problemi koji su stizali s obilnim kišama postaju prošlost

A Županija će, po riječima župana Ivana Vučića, urediti zgrade u Vraniczanyevoj 2 i 4 – zamijeniti krov, fasadu i stolariju. Za to je predvidjela vlastitih 1,8 milijuna kuna, a očekuje i pomoć Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kako bi se osiguralo potrebnih 3,5 milijuna.

– Za sad nam je odobren novac samo za fasadu, a za ostalo ne uz obrazloženje da je dokumentacija nekompletna, što nije točno. Žalili smo se na odluku i imamo obećanje da će žalba biti uvažena, pa se nadam da slijedi najprije obnova krova, a onda fasade i stolarije, izjavio je Vučić, dodavši da bi dobar dio tih radova trebao biti završen ove godine.

Završetkom onih koje financira Vodovod i kanalizacija više neće biti urušavanja ulice, pucanja cijevi, gubitaka vode. Stoga nije teško i malo pretrpjeti prašinu, buku, raskopanu ulicu, obilaske i rešetku ispred zgrade.

– Čovjek se privikne na rešetke, na sve! Ulazim i izlazim svaki dan kroz rešetke na posao, našalio se Vučić, odgovarajući na pitanje kako je živjeti i raditi iza rešetaka.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest