Ćiro o smjeni Kovača: Kako se oduprijeti poslovici u koju Mamić jedino vjeruje – “psi laju, a karavane prolaze”

VESLANJE

Braća Martin i Valent Sinković obranili su zlato u utrci dvojca na pariće na Svjetskom prvenstvu u francuskom Aiguebeletteu s vremenom 6.03.33, a drugu Litvu su ostavili za cijelu duljinu čamca, te su tako obranili naslov osvojen lani u Amsterdamu. Bez poraza su već 14 mjeseci i osim pobjede na SP-u prošle godine, slavili su i na sve četiri regate Svjetskog kupa. Neka tu formu održe i za Olimpijske igre dogodine!

Sestre Milošević, Marcela i Karla, nekadašnje veslačice karlovačke Korane, a odlaskom u Zagreb postale su miljenice izbornika Srećka Šuka, nastupile su također na Svjetskom veslačkom prvenstvu plasiravši se na 18. od 21. mjesta. Za razliku od braće Sinković Rio 2016. za sestre Milošević ostaje nažalost neispunjena želja.

KOŠARKA

Hrvatska košarkaška reprezentacija stigla je do druge pobjede u skupini C na EuroBasket svladavši Makedoniju s uvjerljivih 73:55 (30:32).  Večeras u 21 sat igraju protiv Nizozemske.

NOGOMET

:

Ako Čačić postane izbornik, ja ću emigrirati! Moram pobjeći odavde, ne mogu više…- kazao je Ćiro koji kaže da ne može vjerovati da je upravo Čačić kandidat broj jedan za izbornika.

Na upit novinara SN da bi upravo njega Šuker i Mamić mogli angažirati Ćiro je odgovorio u svom stilu:

– Može Karamarko nazvati Mamića, može nazvati i Milanović, može urgirati i Kolinda, mogu svi reći – daj Ćiri reprezentaciju, ne mogu ga uvjeriti u to, jer je on apsolutni gospodar hrvatskog nogometa… Jesam li zainteresiran? Ja sam najbolji trener na svijetu, zapamtite, na svijetu. I dao bih Bugarskoj i Malti po pet komada. Za sedam dana ova izgubljena i sabotirana momčad bila bi spremna. Ja znam kako se to radi, šest godina sam živio s malo većim “razbojnicima” nego što su ovi, mirio sam antagonizme i stvorio složnu obitelj. Ova reprezentacija ima kapacitet biti svjetskim prvakom, ali kako se oduprijeti poslovici u koju Mamić jedino vjeruje “psi laju, a karavane prolaze” – zaključio je Ćiro.

Mnogi u HR-nogometu se slažu da je Zdravko Mamić uzrok brojnih problema koji opterećuju reprezentaciju jer ne razumije, ili se pravi da ne razumije…

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest