“Vikend na Dubovcu” potvrdio se kao atraktivna i posjetiteljima privlačna manifestacija

I drugi dan “Vikenda na Dubovcu”, manifestacije u organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca i Dubovačkih streličara, na Starom gradu Dubovcu bilo je vrlo ugodno i zanimljivo.

Nakon udarnog prvog dana uz vatrene spektakle i iznimno atraktivni streličarsko-turistički turnir “Put ratnika”, nedjelja je bila više posvećena radionicama i edukaciji, bilo je tu i predavanja i prezentacija, zaključno s prvim predstavljanjem projekta “Karlovac 3D” o kojem više pišemo na drugom mjestu.

unnamed0Pun pogodak je i posjet – uz brojne Karlovčane i Karlovčanke dobra reklama dozvala je i goste iz drugih gradova, za Zagrepčane je bio organiziran i autobus, a na manifestaciju je organizirano došao i pun autobus turista iz Mađarske.

O vrijednosti Starog grada Dubovca ne treba puno pričati, kao ni o potrebi ovakvih događanja. Jedino što još ostaje kao potrebno jest produžiti zbivanja na Dubovcu na barem nekoliko vikenda, dakako u manjem obimu, uz jedan udarni vikend. To i jest osnovna ideja, koja će nadamo se uskoro i zaživjeti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest