Mladim karlovačkim karatašima čak 7 medalja na 12. Otvorenom prvenstvu Karlovca

Karate klub Karlovac 1969 organizirao je u Školskoj sportskoj dvorani 12. po redu karate turnir za mlađe uzraste “Karlovac Open”. U katama i borbama nastupilo je ukupno 300 natjecatelja iz 47 klubova Hrvatske.

Članovi Karate klub Karlovac 1969 bili su vrlo uspješni osvojivši 7 medalja. Luka Steković je osvojio 1. mjesto u konkurenciji učenika do 38 kg i 2. mjesto kod mlađih kadeta do 41 kg. Karlo Bosiljevac bio je 3. u konkurenciji kadeta do 52 kg i isto tako 3. kod mlađih kadeta do 41 kg. Tin Moškun osvojio je 3. mjesto kod učenika iznad 44 kg. Ingrid Kocanjer je bila je 3. u natjecanju mlađih kadetkinja do 55 kg. Mladi Matija Pereško osvojio je 3. mjesto kod mlađih učenika do 30 kg.

U sklopu ovog natjecanja održana je i sjednica Skupštine Hrvatskog karate saveza na kojoj je, između ostalih tema, usvojen i novi Statut Saveza.

Natjecanje je otvorio predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Saveza športova Karlovačke županije Želimir Feitl, ali i u funkciji predsjednika KK Karlovac 1969.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest