Mislav Cindrić karlovačka zvijezda državnog veslačkog prvenstva

U Zagrebu, na jezeru Jarun, održano je 25. (72.) Hrvatsko veslačko prvenstvo. Nastupile su sve kategorije (seniori, juniori, kadeti i veterani), sveukupno je ove godine sudjelovalo 436 posada u 53 discipline.

Karlovačka Korana je nastupila u 7 disciplina sa 10 posada te su veslali u pet A finala. Najbolji rezultat postigao je Mislav Cindrić koji je u kategoriji skifova za lake juniore postao novi prvak države, dok je Dominik Šutalo osvojio 2. mjesto u skifu za lake seniore A.

– Mislavu Cindriću i Dominiku Šutalo suci nisu dozvolili nastup u A finalu dublova za lake seniore A, a u kojem smo očekivali medalju, iz razloga što je Cindrić prije toga veslao u A finalu juniorskih skifova te je po pravilima moralo proći dva sata do slijedeće trke. Nedostajalo je nažalost samo pet minuta – nezadovoljan je trener Zlatko Katušin.

REZULTATI 1x LJMA 1. mjesto FA, Mislav Cindrić 1x LSMA 2. mjesto FA, Dominik Šutalo 6. mjesto FA, Mislav Cindrić 2x JMB 5. mjesto FA, Egon Neskusil, Matija Seljan 1x JMB 5. mjesto FA, Josip Grgurić 1x KMA 5. mjesto FA, Filip Mikić 2x KMA Martin Penić Ivanko i Patrik Vrabac, nisu se plasirali u finalne trke 2x LSMA Mislav Cindrić i Dominik Šutalo, posadi nije dozvoljen nastup u A finalu

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest