Trebat će novih stolica, stolova, računala… – Županija zapošljava čak 34 “Mrsićeva volontera”

Ostvare li im se planovi o zapošljavanju “Mrsićevih volontera”, a obzirom na broj mladih i obrazovanih ljudi koji su bez posla to i nije upitno, uredi Karlovačke županije trebat će dodatne stolice i stolove jer ih traže čak 34!

Upravo toliko mladih žele zaposliti, odnosno, primiti na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Županije. Trebaju ih u svih 9 – od Ureda župana do Upravnog odjela za proračun i financije i to od samo jednog, koliko traži Tajništvo, pravni i opći poslovi, do 19, koliko treba Upravni odjel za prostorno uređenje, građenje i zaštitu okoliša.

Radna mjesta su različita, od viših stručnih suradnika do referenata, stručna sprema od srednje do visoke, a zanimanja šarolika, od administrativnog referenta pravne i ekonomske struke do magistara struke ili stručnih specijalista prometne ili tehničke struke.

Zainteresirani se trebaju prijaviti do 13. listopada. Primljene godinu dana očekuje državnih 2.400 kuna plaće i županijska naknada za prijevoz.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest