Kontejner pun prehrambenih proizvoda kod Konzuma zgrozio našeg čitatelja – bacili brašno kojem nije istekao ni rok trajanja

Dok brojni građani jedva krpaju kraj s krajem i teškom mukom prehranjuju svoje obitelji, drugi se pak bahato razbacuju s hranom.

Vidjevši kontejner krcat pakovanjima brašna kojima čak niti nije istekao rok trajanja, naš ogorčeni čitatelj poslao nam je fotografije u nevjerici da se to uopće može dogoditi. Fotografije su snimljene kod trgovine Konzum u Shopping centru Karlovčanka na Trgu Milana Šufflaya, odnosno na parkiralištu gdje se nalazi kontejner. 

Osim brašna tamo su se našli još neki prehrambeni proizvodi, pa čak i da se roba pokvarila, u što sumnjamo s obzirom na istaknut rok trajanja i namirnicu koja može potrajati osim ako nije adekvatno skladištena, sigurno joj nije mjesto u kontejnerima pred očima građana.

Još je žalosnije što je jedna građanka, priča nam čitatelj, zavirivši u kontejner čak htjela uzeti više pakovanja, no kako se radi o starijoj ženi nije mogla previše nositi pa je uzela tek jedan kilogram.

KAportal.hr 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest