Predizborni rezači vrpci “naoštrili” škare – u srijedu se otvara vrtić na Gazi, do kraja tjedna i Vraniczanyeva

Predizborni rezači vrpci ipak će doći na svoje u posljednjem tjednu uoči parlamentarnih izbora.

Kako su najavili iz karlovačke gradske uprave, u srijedu će biti otvoren novi, rekonsturirani dječji vrtić na Gazi. Totalni “makeover” dječjeg vrtića je započet još u travnju a cijeli je projekt vrijedan 9,5 milijuna kuna. Sada će, par dana uoči izbora svečano biti i otvoren, doduše, kako je i planirano, u jesen 2015.

Sutra će biti postavljene i dvije turističke intrepretacijske ploče o Ivanjskom krijesu. Prva će ploča, najavili su iz Turističke zajednice, biti postavljen kod mosta na Baniji, a druga na gažanskoj strani.

Uz vrtić jednako važan infastrukturni projekt koji bi mogao zasjati baš uoči izbornog vikenda je Vraniczanyeva ulica. Gotovo tri mjeseca centar grada je razrovan zbog radova dok se sada postavlja završni sloj asfalta dok je bilo najavljen završetak do blagdana Svih svetih.

Kako nam je danas rečeno iz Vodovoda i kanalizacije, tvrtke koja je investitor radova, posao je malo zastao zbog dvotjednih neprekidnih kiša i poplava, pa ih nisu bili u mogućnosti realizirati u najavljenom roku.

-. Stavljanjem asfaltnog sloja na kolnik u Vraniczanyevoj biti će završeni radovi tjedan dana prije službenog roka. Ovim je projekt Vodovoda i kanalizacije na ovoj lokaciji uspješno okončan, kažu nam još u Vodovodu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest