Glasovali i kandidati na izborima: Na Donjoj Jelsi svoje biračko pravo iskoristio Sinčić, u Gimnaziji Jelić

Kao i ostali građani, svoju su dužnost danas obavili i kandidati stranaka na parlamentarnim izborima.

Još ranije jutros, u 9 sati na izbornom mjestu u Vatrogasnom domu u Donjoj Jelsi glasovao je nositelj liste Živog zida Ivan Vilibor Sinčić. Pozvao je građane da izađu na izbore i da ne dozvole da netko drugi glasa u njihovo ime, kao i da glasaju prema savjesti.

– Prvi puta sam glasovao na izborima za mjesne odbore, ne sjećam se koje godine je to bilo, ali izašao sam kad sam navršio 18 godina. Očekujem sjajan reultat, kao i za predsjedničke izborE.

Znamo da smo dobro radili, da smo došli do svih hrvatskih ljudi, pa ni rezultat neće izostati, rekao je Sinčić dodavši da ima potporu obitelji i svoje djevojke Vladimire.

Karlovački gradonačelnik Damir Jelić i nositelj liste Domoljubne koalicije glasovao je u Gimnaziji na Rakovcu u 10 sati. Večeras će službene rezultate DIP-a dočekati u Zagrebu, no rekao je da će pokušati u Karlovcu ostati što duže kako bi dio večeri proveo i s Karlovčanima.

Prve podatke o izlasnosti birača imat ćemo poslije 11.30 sati, dok će prvi neslužbeni rezultati izbora DIP-a biti poznati nakon 22 sata. Rezultate izlaznih anketa moći ćete pratiti već od 19 sati, odmah po zatvaranju birališta.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest