Anketa KAportala: Ako koga to još uopće zanima, 50 posto naših čitatelja smatra da Most treba koalirati sa SDP-om

Prošlo je više od mjesec dana otkako su hrvatski građani birali svoje predstavnike u Saboru, no još uvijek nismo dobili niti Sabor niti Vladu. Ne nazire se kraj postizbornih igara bez granica dok je građanima već dosta i Mosta, kao i onih koji ih pokušavaju privoliti na njihovu stranu a kako bi upravo oni poveli državu u novo razdoblje, uvjeravaju nas, razdoblje reformi, krvi i suza, ali i općeg boljitka za sve.

Još od izbora postavljena je anketa KAportala u kojoj smo čitatelje ispitivali kome bi se saborski zastupnici Mosta, sad već raspršeni na više strana, trebali prikloniti ili su pak za opciju da idemo na nove izbore. Upravo je ta opcija po svemu sudeći i najizglednija.

Na naše pitanje kome Most treba dati podršku čak 50 posto, od ukupno 1.106 anketiranih čitatelja izjasnilo se za SDP-ovu koaliciju (554 glasa).

Da bi Most trebao koalirati s HDZ-om, odnosno Domoljubnom koalicijom misli 24 posto anketiranih (267 glasova).

Za nove izbore je, zanimljivo, tek 17 posto anketiranih (191 glasi), dok je 94 čitatelja (8 posto) za to da Most podršku ne da niti jednoj opciji što, naravno, također vodi u nove izbore.

Kako će pregovaračka trakavica završiti, treba tek vidjeti…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest