Jelić: Prljavštine i lov na glave od SDP-a su bile cijelo vrijeme – mi smo bili spremni ići u oporbu ali i preuzeti odgovornost

Damir Jelić za RTL Danas izjavio je da je Domoljubna koalicija tražila reforme i stručnost što predmnijeva nestranačku osobu na mjestu mandatara. Uvjeren je da će se iznjedriti kvalitetna osoba ali neće reći koja, jer njegova pozicija, kaže, to ne dopušta.

– Činjenica je da su prljavštine bile cijelo vrijeme bile i to je lov na glave, nije prestao niti u jednom trenutku i to će saznati hrvatska javnost. Mi smo s istim stvarima bili spremni ići u oporbu ali i preuzeti odgovornost zajedno s Mostom, kaže Jelić.

POGLEDAJTE VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/88713/jelic-lov-na-glave-nije-ni-u-jednom-trenutku-prestao-i-to-je-sada-jasno/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Kaže da informacija o navodnim nazivanjima iz SDP-a članova Mosta imaju iz javnosti ali i iz Mosta. Na upit je li to bilo dovoljno, Jelić kaže da se u zadnjih 40-ak dana to događa i to je kontinuitet Koalicije Hrvatska raste.

– Ne bih dovodio u komparaciju bilo što što je Zoran Milanović dogovarao, svi su razgovori otvoreni. Mi smo inzistirali na stručnosti i svi koji dovode reforme u pitanju su kontradikcija. Nelogično je da netko tko nije provodio reforme traži da se reforme počinju provoditi. Mi smo bili principijelni ali i bili spremni ići u oporbu ili preuzeti odgovornost za Hrvatsku, prisnažio je Jelić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest