Vukelić: Jovanović blati i vrijeđa, u ministarstvu ne bi trebao biti niti portir

Vukelić: Jovanović blati i vrijeđa, u ministarstvu ne bi trebao
biti niti portir

Branko Vukelić, bivši ministar u Vladi nepravomoćno osuđenog premijera Ive Sanadera već je karlovačku javnost navikao na komentare aktualnih političkih prilika koje šalje iz sjene, sa svoje Facebook mrežne stranice. Ovom prilikom odlučio je prokomentirati uveđenje zdravstvenog odgoja u škole, pa mu se na meti našao resorni ministar Željko Jovanović, na kojega se prilično žestoko obrušio.

–   Ministar Jovanović odlučan u borbi za (njegovu) istinu poručuje crkvi kako joj nije mjesto u školi. To je onaj isti Jovanović koji je lagao, blatio, vrijeđao druge, najviše od svih saborskih zastupnika u prošlom mandatu . Za nagradu SDP i Milanović postaviše ga za ministra obrazovanja – kao uzor!!! Kakve li sramote ! Do kada će nas maltretirati taj Jovanović, kada će shvatiti on (ili možda Milanović) da mu nije mjesto u ministarstvu obrazovanja niti kao portiru, a da ne govorimo kao ministru ? – misli tako saborski zastupnik HDZ-a Branko Vukelić.

Ne znamo je li Vukelića revoltirao Jovanović upravo svojim statusima na najpopularnijoj društvenoj mreži. On je preko Facebooka, naime, i jučer poručio “gdje su bili Grozd, Crkva i Čičak dok su 13-godišnjaci trusili tekile?”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest