GSS-ovcu ukradena speleološka oprema, apelira da mu se vrati

GSS-ovcu ukradena speleološka oprema, apelira da mu se vrati

Lopovi ne biraju mjesto i vrijeme da dođu do plijena koji mogu dobro unovčiti dok se ovog puta, najverojatnije tijekom prošle noći na meti kradljivaca našao iskusni speleolog i član Gorske službe spašavanja Neven Bočić kojem je iz podruma u Ulici Kralja Tomislava ukradena kompletna speleološka oprema.

Kako nam je kazao vlasnik, speleološka oprema bez koje je ostao za onog koji ju je ukrao najvjerojatnije nema veliku vrijednost, a ako se misli unovčiti u staro željezo za nju se može dobiti tek nekoliko kuna. Njemu, ali i svima onima kojima će biti potrebna pomoć spašavanja od velike je važnosti tako da vlasnik moli da mu se oprema vrati ili da mu se javi ako netko sazna nešto o ovom slučaju. Broj telefona je 099/213-8408.

Prije dva dana pisali smo o spašavanju psa Arija iz deset metara duboke jame kod Lipnika, a upravo je oprema ovog GSS-ovca odigrala veliku ulogu u tom zahvatu a da ne pišemo o nebrojenim intervencijama u kojima su karlovački gorski spasitelji spašavali živote ljudi na teško pristupačnim terenima.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest