Lingua centar – tečajevi stranih jezika, svi upisani u novi semestar dobivaju USB stick

Lingua centar – tečajevi stranih jezika, svi upisani u novi
semestar dobivaju USB stick

Lingua centar je škola s dvadesetogodišnjom tradicijom, brončani partner Britanskog konzulata, prepoznata u svim segmentima naše zajednice i izvan nje. Kvalitetu rada naše škole potvrđuju svake godine rezultati naših polaznika koji uspješno polažu međunarodno priznate ispite i nalaze se u elitnom društvu vlasnika ovih svjetski priznatih prestižnih diploma.

Za rezultate koje postižemo zaslužni su naši izuzetno kvalitetni predavači, moderni programi, metodika učenja stranih jezika, a sve to u ugodnoj atmosferi u tristo kvadrata moderno opremljenih učionica.

Predavači Lingua centra su mladi, ambiciozni profesori i magistri stranih jezika koji se konstantno usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

Ponosni smo na njih jer su karijere započete u Lingua centru neki od njih nastavili i kao predavači na fakultetima, djelatnici stranih ambasada i ministarstva vanjskih poslova.

Zadovoljstvo naših polaznika i njihovi rezultati naš su cilj i naša najbolja reklama. Lingua centar pohađaju djeca karlovačkih vrtića, djeca predškolskog i školskog uzrasta i odrasli polaznici koji se uključuju bilo u grupne bilo u individualne tečajeve te djelatnici karlovačkih i drugih hrvatskih i stranih tvrtki. Našim polaznicima nudimo kontinuitet u učenju stranih jezika, a upravo je to jedan od uvjeta uspjeha.

Nudimo tečajeve općeg jezika, specijalizirane tečajeve, individualne, grupne tečajeve, prijevode s ovjerom i bez ovjere. Uspješno pripremamo polaznike za međunarodno priznate ispite.

Od 2005. godine Lingua centar je vlasnik ustanove – Pučkog otvorenog učilišta Lingua u kojem možete završiti srednjoškolsko obrazovanje ili se prekvalificirati, usavršavati i osposobljavati za razne programe s mogućnošću upisa u radnu knjižicu te pohađati informatičke tečajeve. Upravo je upis programa u radnu knjižicu privilegij ustanova koje imaju mogućnost verifikacije programa pri Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa.

Svojim radom pomažemo i lokalnoj zajednici sudjelovanjem u humanitarnim akcijama, a ovo smo ljeto socijalno ugroženoj djeci koja su ljetovala u Hostelu Karlovac u Selcu pod pokroviteljstvom grada Karlovca zajedno s Hostelom Karlovac poklonili informatički tečaj i tečaj engleskog jezika.

Novost u ponudi Lingua centra od ove godine je suradnja s British international school iz Londona, koja nas je odabrala kao partnera te našim polaznicima nudimo učenje engleskog jezika u Londonu tijekom proljetnih i ljetnih praznika. Također uvodimo i besplatne konverzacijske tečajeve s izvornim govornikom u vidu dodatnih nastavnih sati za polaznike naših tečajeva.

Za uzrast od drugog do šestog razreda osnovne škole i ove godine nudimo učenje engleskog jezika u Selcu.

Pozivamo sve zainteresirane za učenje engleskog jezika u Londonu (uzrast od 7. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole) da nam se jave kako bi dobili detaljne informacije.

Naše grupe za učenje engleskog i njemačkog jezika tijekom ljetnih mjeseci u Selcu također ćemo popunjavati i školskom djecom koja nisu trenutno polaznici Lingua centra.

Učite s veseljem u opuštenoj i ugodnoj atmosferi – učite s Lingua centrom!

POSEBNA PONUDA

Svi upisani u novi semestar dobivaju USB stick od 8GB. Sutra je zadnji dan za poklon bon za one koji uplate cijeli iznos tečaja. 

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest