Jeste li spremni za EU? Govorite li strane jezike? Terranova je tu da vam pomogne

Jeste li spremni za EU? Govorite li strane jezike? Terranova je tu
da vam pomogne

Poznavanje barem jednog stranog jezika jedna je od osam temeljnih kompetencija koje promiče EU. Na pragu ulasku u Europsku uniju nameće se pitanje: jeste li spremni? Govorite li barem jedan strani jezik? Govorite li taj strani jezik dobro? Činjenica je da danas, u 21. stoljeću, moramo znanje stranog jezika, a naročito engleskog, staviti na višu razinu.

TERRANOVA je tu da pomogne svima koji upravo tome teže. TERRANOVA polaznicima pruža kvalitetu – iskusne i ambiciozne predavače koji su diplomirani profesori, obrazovani i u inozemstvu, rad u malim grupama, uz korištenje materijala koji se koriste za učenje stranih jezika diljem svijeta.

U periodu od 7. siječnja do 6. veljače TERRANOVA upisuje polaznike u ljetni semestar u tečajeve stranih jezika. Ponuda tečajeva je standardna: engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, hrvatski za strance. U tijeku su Dani otvorenih vrata škole stranih jezika TERRANOVA.

Odraslima TERRANOVA pruža mogućnost učenja od početnog stupnja do naprednog (A1 – C2). Odrasli polaznici također mogu izabrati između općeg i specijaliziranog, poslovnog jezika, konverzacijskih tečajeva. Odraslim polaznicima pružamo mogućnost priprema za polaganje ispita sa upisom razine znanja stranog jezika u radnu knjižicu, kao i pripremu za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Srednjoškolci mogu birati između početnih i naprednih tečajeva, pripremati se za polaganje međunarodno priznatih ispita, kao i pripremati se za maturu.

Pored grupnih tečajeva pružamo i mogućnost učenja “1-na-1”, individualni satovi su popularni i isplativi, jer se nastavni sat prilagođuje polazniku i polaznik ima priliku 60 minuta komunicirati sa predavačem na odabranom jeziku.

Nastava se održava u prostranim i suvremeno uređenim učionicama tako da je učenje i ugodno i udobno”, kaže Nevenka Vučković, vlasnica škole. Svim polaznicima nudimo upis u ljetni semestar po promotivnim cijenama i poklon knjigu prilikom upisa. Poklon polaznicima individualnih tečajeva – školski sat od 60 minuta i dodatni poklon: 10+1 gratis (besplatan sat nakon 10 plaćenih satova).

TERRANOVA d.o.o. je škola stranih jezika i centar za prevođenje koji od prošle godine djeluje u Karlovcu. Vlasnica škole je Nevenka Vučković, profesorica engleskog jezika, koja je prije 20 godina osnovala Lingua centar.

– U vrijeme kada smo sve svjesniji potrebe cjeloživotnog učenja, neka učenje stranih jezika bude Vaš izbor broj 1, poziva Nevenka Vučković, koja je također koordinatorica Mreže za cjeloživotno učenje Karlovačke županije.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest