Novi semestar u Učilištu Svijet – učite jezike na domaćem terenu ili u inozemstvu

Novi semestar u Učilištu Svijet – učite jezike na domaćem terenu
ili u inozemstvu

Nakon pomalo apokaliptičnog iščekivanja nove godine, svijet ide dalje. Kako cijeli svijet – tako i Učilište Svijet. Novi semestar je pred nama, datum se približio, pa tako 11. veljače 2013. aktivno počinjemo s nastavom.

Naša formula koja Vam pomaže da uspješno svladate gradivo je kombinacija tradicionalnog pristupa nastavi i modernih metoda koje su pokazale izvrsne rezultate u cijelom svijetu. Klasične metode učenja su vrijednosti kojima se uvijek vraćamo i čija kvaliteta nikad ne blijedi. Zato Učilište Svijet i u 2013. ide provjerenim edukativnim putevima: pripremili smo Vam standardne grupne tečajeve i individualne tečajeve, programe edukacije za djelatnike raznih tvrtki, tečajeve 50+ i dječje tečajeve.

Ipak, suvremeno doba pod snažnim je utjecajem digitalizacije, a Učilište Svijet pomno prati aktualne trendove i zato s nama strane jezike možete učiti online! Komunikacija se odvija na daljinu i jednako je učinkovita kao u klasičnoj učionici, a sve što Vam treba je računalo i pristup internetu. Ritam nastave krojite sami jer raspored sati nije fiksan već ga dogovaramo u skladu s Vašim vremenom i obavezama.

Tu su i novo-stari tečajevi stranih jezika u inozemstvu, već iskušani programi obrazovanja u novom ruhu. Posebnost ovih tečajeva je snaga doživljaja kultura i zemalja u kojima se pojedini jezik govori (Austrija, Italija, Irska), ali i jedinstveno iskustvo učenja uz koje se sklapaju vrijedna poznanstva i prijateljstva. Za više informacija o ovim i drugim tečajevima u ponudi Učilišta Svijet, posjetite nas na našoj službenoj web stranici www.uciliste-svijet.hr , na kojoj otkrivamo sve pojedinosti o našim programima obrazovanja.

Učilište Svijet ni ove godine nije zaboravilo na naše marljive maturante! U nastojanju da učenicima završnih razreda srednjih škola olakšamo prolaz na ”ispitu zrelosti”, osmislili smo posebne pripremne seminare za polaganje državne mature. Svibanj će doći i prije nego što msilite, zato se valja na vrijeme pripremiti – naši seminari za maturante počinju već 19.1.2013., što znači da su upisi u tijeku.

Iza nas je još jedna godina dinamičnog, interaktivnog i zabavnog učenja stranih jezika. Od 2013 ne očekujemo ništa manje – pridružite se našoj veseloj ekipi i upišite tečaj stranog jezika koji ste oduvijek htjeli upisati.

Javite nam se na tel 047/ 611 926 ili putem e-mail adrese: uciliste.svijet@ka.t-com.hr , a uvijek ste dobrodošli na našoj adresi Radićeva 12.

Otkrijte svijet stranih jezika u Učilištu Svijet!

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest