Udruga mladih kreativaca Izvan fokusa organizira foto izazov u Veneciji

Udruga mladih kreativaca Izvan fokusa organizira foto izazov u
Veneciji

Novoosnovana udruga mladih “Izvan fokusa”, koju čini već uigrana ekip mladih kreativaca nastavlja sa svojim projektima. Nakon organizacije Foto izazova u Beču započeli su s organizacijom Foto izazova u Veneciji.

– Želimo poticati mlade na kreativnost, da se intenzivnije bave fotografijom i da fotografija prestane gubiti svoj umjetnički predznak, jer danas tome nažalost svjedočimo. Ovim projektom želimo pružiti fotografima motive i trenutke koje ne mogu doživjeti svakodnevno – ističe Filip Trezner.

U suradnji s KA Travelom, u subotu 9. veljače, polazi autobus iz Zagreba, Karlovca i Rijeke za sve fotografe i one željne putovanja i zabave. Putuje se na jednodnevni izlet u Veneciju za vrijeme karnevala pa uz arhitekturu Venecije motiva za portrete maski svakako neće nedostajati.

Za vrijeme jednodnevnog izleta fotografi imaju samo jednu obavezu – fotografirati sve što im je zanimljivo!

Prijaviti se mogu svi, neovisno o tehnici kojom fotografiraju, a nema ni dobnog ograničenja. Svi su dobrodošli, a ni nagrada nije skromna. Autor fotografije koja na Facebooku skupi najviše lajkova osvaja gratis jednodnevno putovanje s KA Travelom.

Prijave i rezervacije su otvorene do popunjavanja mjesta, a autobus je već gotovo popunjen pa valja požuriti s prijavama. Cijena ovog izleta je samo 250 kuna, a sve detalje o putu i boravku u Veneciji možete pročitati na http://fotodanimladih.com.hr/foto-izazov-u-veneciji/

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest