Pod težinom snijega pucaju grane, na Švarči bor pao između dva auta

Pod težinom snijega pucaju grane, na Švarči bor pao između dva auta

Sve obilniji snijeg opasnost je i za drveće a time i za automobile i šetače pa je iz tvrtke Zelenilo upućeno upozorenje da je u posljednjih 12 sati zabilježeno nekoliko slučajeva lomova grana ili izvale drveća na prometnice, parkirališta, šetnice i druga mjesta.

– Lomovi grana i izvale stabala predstavljaju opasnost  za sigurnost ljudi, stvari i objekata koji se nalaze u njihovoj blizini.  Molimo da se do daljnjega izbjegavaju šetnje kroz drvorede u karlovačkim parkovima dok se situacija ne normalizira.  Potencijalnu opasnost predstavlja i snijeg na krovovima.

Snijegolomi su opasnosi za  život i mogu prouzročiti materijalnu štetu. Naše ekipe Zimske  službe u suradnji sa vatrogasnim postrojbama užurbano  rade na uklanjanju grana i nastalih šteta u gradskim četvrtima i mjesnim odborima Grada Karlovca – poručuju iz Zelenila.

A, u Gradskoj četvrti Švarča pod težinom napadanog snijega srušio se bor u Ulici Gustava Krkleca. Naša čitateljica Jelena S. poslala nam je i fotografiju bora koji je, sreća u nesreći, pao točno između dva automobila pa je izbjegnuta veća materijalna šteta.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest