Otvorena najmodernija stanica za tehnički pregled – investicija Croatia osiguranja

Otvorena najmodernija stanica za tehnički pregled – investicija
Croatia osiguranja

Najmodernija stanica za tehnički pregled izgrađena po najnovijim standardima i tehnologijom danas u podne otvorena je u karlovačkoj poslovnoj zoni na Ilovcu kao 44. po redu tvrtke Croatia – tehnički pregledi iz obitelji osiguravajuće kuće Croatia osiguranje.

Kako je na otvorenju koje je okupilo velik broj uzvanika iz poslovnog, političkog i društvenog života Karlovca ali i drugih dijelova Hrvatske rekao predsjednik Uprave CO Krešimir Starčević, ovo nije velika i strateška investicija, ali za lokalnu zajednicu je od velike važnosti jer osim što će zaposliti od šest do osam djelatnika u prvoj fazi, Karlovčanima nosi i najnovije standarde tehničkog pregleda.

– Naša prisutnost u gradu Karlovcu će doprinjeti podizanju kvalitete usluge tehničkih pregleda te omogućiti bolje sigurnosne uvjete na cestama u vašem gradu i okolici, kazao je predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo. Kako je dodao, Karlovac je oduvijek bio važno prometno sjecište te je s time još veća važnost ovog objekta.

– Želio bih naglasiti da nas posebno raduju projekti od lokalnog značenja, osobito na područjima poput Karlovca koja su nakon posljedica razaranja Domovinskog rata, sada zatečena i vremenom recesije, dodao je Starčević. Pritom je naglasio kako se nada da će ovo ulaganje biti jedan od pokretača gospodarskog razvoja grada i primjer drugim investitorima.

Nova stanica za tehnički pregled nalazi se na adresi Zagrebačka 15/h.  Radno vrijeme stanice je – radnim danom od 7 do 20,30 sati, subotom od 7 do 14,30 sati. Sve potrebne informacije dostupne su na telefon 047/645-904 i na web stranici www.tehnicki-pregledi.hr.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest