Neprestano na terenu su i radnici Elektre – danas otklonjeni svi kvarovi

– Radnici Elektre Karlovac već četvrti dan otklanjaju posljedice snježnog nevremena koje je zadesilo naše područje krajem prošlog tjedna. U najviše slučajeva posljedica nastanka štete bilo je pucanje stabala koja nisu izdržala teret novo napadanog snijega, rekao je Boris Ožanić, rukovoditelj službe održavanja Elektre koji je na terenu situaciju dokumentirao i svojim fotoaparatom.

Kako navodi, do nedjeljnih popodnevnih sati otklonjeni su skoro svi kvarovi na dalekovodima, a najvećU štetu pretrpio je 35 -kilovatni dalekovod Tušmer – Generalski Stol. Naime, zbog rušenja željezno-  rešetkastih stupova procjenjuje se šteta na preko milijun kuna.

Pri otklonu kvarova radnicima Elektre najveći problem predstavljao je visoki snijeg koji je onemogućavao pristup mjestima kvarova, tako da je preko noći mehanizacija probijala putove do mjesta kvarov , a danju su ekipe otklanjale kvarove. Kako je dodao Ožanić, “elektraši” se zahvaljuju svojim potrošačima na razumijevanju i strpljivosti u doba kada su bili bez struje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest