Večeras na ZILIK-u dječja priredba, sutra svečano zatvaranje 40. izdanja

Večeras na ZILIK-u dječja priredba, sutra svečano zatvaranje 40.
izdanja

Jubilarni 40. ZILIK u punom je jeku. Umjetnici iz cijele Hrvatske i djeca iz doma “Vladimir Nazor”, svih karlovačkih vrtića, osnovnih i srednjih škola, ali i brojni mali gosti koji su u naš grad pristigli iz Zagreba, Pule, Siska, Lipika, Selca, Slavonskog Broda…već se četvrti dan druže i stvaraju nova likovna djela.

Danas s mališanima rade Ivan Gregov (ilustracije) i Ivica Kiš (camera obscura), a navečer je na rasporedu još jedna lijepa tradicija – velika dječja priredba u prostoru doma pod nazivom “Djeca Doma za donatore”, na kojoj će dječaci i djevojčice pokazati svoje plesno, pjevačko, recitatorsko i likovno umijeće. Početak priredbe je u 19 sati.

U petak će doći kraj još jednom prekrasnom druženju djece i umjetnika. Mali likovnjaci učit će s Marinom Stopanja tehniku kolaža, a u 19,30 sati u Domu za djecu “Vladimir Nazor” održat će se svečano zatvaranje, uz otvaranje izložbe radova nastalih na 40. ZILIK-u.

Podsjetimo, u Zorin domu još uvijek možete razgledati izložbu radova eminentnog hrvatskog likovnog umjetnika Vasilija Josipa Jordana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest