Konsternacija u Novom centru: Poslovnica pošte sinoć nije bila opljačkana

Šutke i razočarano skupina građana razišla se sinoć oko 21 sat kući, nakon što iz nepoznatog razloga i bez ikakve ranije najave,  nije došlo do pljačke pošte u Novom centru.

Iznenađene su i službenice, koje su čak ostale i nešto duže od predviđenog vremena, kako lopovi ne bi naišli na zatvorena vrata:

– Ne razumijem, mislila sam da je možda gužva u prometu pa sam ostala petnaestak minuta duže, no kada se nitko nije pojavio ni do 20.15 shvatila sam da večeras pljačke neće biti – rezignirano govori službenica P.F., dodajući kako se nada da se pljačkaši nisu uvrijedili.

– Istina, sinoć je M. malo pretjerano vrištala no objasnili smo ljudima da se tek vratila s bolovanja pa nije upoznata sa situacijom. Činilo mi se da su prihvatili naše objašnjenje, a sad ovo…Nadam se da im se nije nešto dogodilo – zabrinuto se pita P.F.

Građani koji su se okupili kako bi promatrali pljačku također nisu štedjeli riječi kritike za lopove:

– Spekao sam dvije ture kokica, dečki su donijeli vino i kolu, baš smo se veselili večerašnjoj pljački, noć je lijepa i ugodna i onda na kraju – šipak – ističe mlađahni Frula.

Njegov prijatelj Beli posumnjao je da nešto neće biti u redu još ujutro:

– Dvojica od trojice lopova unfriendali su me na Facebooku. A, svi znaju da Pišta ionako i nije često na fejsu, tako da sam odmah pomislio kako ih je nešto uvrijedilo.

Odmah su počeli raditi mobiteli u strahu da se dogodilo ono najgore i da su pljačkaši pronašli novu omiljenu poštu. No, prema prvim informacijama to se ipak nije dogodilo, iako u drugim kvartovima raste optimizam, poglavito u Grabriku u kojem je kasno sinoć bio izvješen i transparent “A naša pošta vam smrdi, ha!?”.

Službenih informacija o tome što se dogodilo s lopovima nemaju niti u Policijskoj upravi karlovačkoj.

PortalKA.hr

*svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest