Pijani vozač naletio na kolonu djece, jedno dijete s ozljedama opasnim po život

Pijani vozač naletio na kolonu djece, jedno dijete s ozljedama
opasnim po život
WP_20130203_017
Mjesto još jedne nesreće kojoj je kumovao alkohol

Jedno dijete teško je ozlijeđeno i u bolnici se bori za život nakon prometne nesreće u kojoj je pijani 31-godišnjak izgubio nadzor nad upravljačem i automobilom udario u kolonu djece pješaka.

Stravična nesreća se dogodila jučer oko 17,35 sati na cesti u Oštarijama kad je vozač naletio na kolonu djece koja se kretala uz desni rub kolnika. Dvoje djece zadobilo lakše tjelesne ozljede, a jedno dijete teške tjelesne ozljede opasne po život. Vozaču je izmjerena nedopuštena koncentracija alkohola u krvi od 1,52 promila.

Djeca su, saznajemo bila u maškarama, curica od 9 godina i dječak od 11 godina te 13-godišnjak koji je najteže stradao. Nalazi se u KBC Rebro gdje mu je uzrokovana umjetna koma zbog ozljeda glave. Ozlijeđeno dijete je sam vozač odvezao u bolnicu u Ogulin odakle je prebačen u Zagreb.

– Jučer u 17,45 sati u Dugoj Resi, naselju Mrežničke Poljice, 57-godišnjak iz Duge Rese je osobnim vozilom udario u 77-godišnjeg pješaka iz Duge Rese koji se kretao sredinom desne prometne trake, te je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede, kažu u policiji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest