Karamarko u Krašiću: HDZ se diže, kandidat za gradonačelnika Zagreba poznat za dva tjedna

Potvrdio je tako da je vrlo vjerojatno da će stranački glavni rizničar biti Damir Mihanović, poznat po provaljivanju Fimi-medije i njene uloge u financiranju HDZ-a, ali nije potvrdio da bi i on pozvao Ivića Pašalića natrag u stranku, kao što je to jučer javno učinio povratnik u HDZ Milan Kovač, bivši predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju iz njegova najupitnijeg razdoblja .

Za mogućnost da Ante Zvonimir Golem, koji je do nedavno bio prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a, kao nezavisni kandidat otme HDZ-u znatan dio gradskog biračkog tijela, Karamarko je kazao da je za Golema sasvim izvjesna loša politička budućnost.

– Svi takvi koji su odlazili iz stranke i pokušali ostvariti neku stranačku političku inicijativu su naprosto politički propadali i nestajali. To za naše kandidate za gradonačelnika Zagreba je već histerija. Dobit ćemo u Zagrebu onoliko glasova koliko ćemo dobiti, ali nemojmo zaboraviti da su pred nama i novi parlamentarni, pa onda opet lokalni izbori. Stranka se naprosto diže, kazao je Karamarko, posredno priznavši da HDZ nije na visokoj razini, ako ima toliko mjesta za “dizanje” na još neodređeniju razinu.

HDZ će svog kandidata za gradonačelnika Zagreba objaviti za dva tjedna, rekao je ipak Karamarko u Krašiću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest