Mladi karlovački i zagrebački fotografi izvršili “invaziju” na Veneciju

u tijeku je biranje najbolje fotografije izazova. Najbolja je ona koja skupi najviše lajkova, a kao nagradu autor osvaja jednodnevno putovanje po izboru iz kataloga KA trevel putničke agencije.

– Naš cilj bio je skupiti mlade fotografe, dati im priliku da stvaraju, razmjene iskustva, da se pokažu te skupe kritike od struke, ali i mladih kolega. Najbolji mogući način da bi se to ostvarilo je kroz zaista jedinstveno foto putovanje koji mladi ne zaboravljaju! Na ovome ne stajemo, proveli smo anketu u kojoj je evidentno da je iduća lokacija Budimpešta ili Rim – ispred udruge Izvan fokusa izjavio je Filip Trezner.

Da su sudionici bili zaista zadovoljni potvrđuje nam Nina Slišković

– Foto izazov u Veneciji je ispunio sva moja očekivanja. Dobra organizacija, sjajna ideja foto izazova i odličan izbor destinacije. Unaprijed se veselim prvom sljedećem sličnom događanju.

Najbolja fotografija iz Venecije bira se do idućeg ponedjeljka, a izabrati možeš i ti putem Facebook stranice Foto dana mladih. Uz izbor fotografija trenutno su otvorene i prijave za Foto dane mladih koji se ove godine održavaju u Zadru.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest