Odbojkaši startaju u Ligi za play off, odbojkašice revijalno slave prvo mjesto

Večeras su u ŠSD Mladost na rasporedu dvije odbojkaške utakmice, jedna vrlo značajna, a druga sjajna prilika da se djevojkama čestita na odlično odrađenom prvom dijelu natjecanja.

U 17.45 odbojkaši Karlovca startaju u Ligi za play off. Nakon što su u posljednjem kolu prvog dijela prvoligaškog natjecanja svladali Šibenik sa 3:1 i izbjegli Ligu za ostanak, Karlovčani danas kreću u borbu za play off. Zadatak je iznimno težak, ali ne i neostvariv, a nema sumnje kako su karlovački odbojkaši nakon uspješno odrađenog derbija sa Šibenčanima sada znatno opušteniji i to bi moglo uroditi izvrsnim igrama.

U 20 sati, pak, odbojkašice Karlovca u posljednjem kolu prve faze drugoligaškog natjecanja dočekuju posljednjeplasiranu Glinu. Slavljem u Zaprešiću, Karlovčanke su još u prošlom kolu osigurale prvo mjesto i danas će u revijalnom tonu dočekati Glinjanke i proslaviti odlično odrađen posao u prvoj fazi. Pobjeda ne bi smjela biti upitna, ali je danas i potpuno nebitna pa neće iznenaditi ako trenerica Irena Zdjelar da znatno više prilike djevojkama koje inače manje igraju.

KAŠonline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest