Karlo Bukovec, 13-godišnji Karlovčanin među najmlađima na natječaju “Najbolje u Hrvatskoj za EU”

Naš trinaestogodišnji sugovornik Karlo, osim fotografiranjem, bavi se i hokejom. Kaže da ga je fotografija počela zanimati u posljednjih par godina.

– Na putovanjima je bilo odlično i na svakom sam naučio nešto iz tog kraja, nešto od običaja, kulture. Na natječaj sam se prijavio zbog toga što volim fotografirati i zato što sam htio pokazati Hrvatsku u mojim fotografijama.

Iznenadili smo se koliko Karlo kao osnovnoškolac već zna o Europskoj uniji i onome što ona nosi.

– Glasao bih ‘za’ da imam dovoljno godina za otići na birališta. Ima puno prednosti kao recimo šengenska granica i slobodnije putovanje, a i poboljšat će nam se standard života u Lijepoj našoj. – kaže Karlo.

Njegove fotografije možete pogledati u galeriji, a imate li manje od 25 godina isto tako se možete priključiti mladim fotografima iz cijele zemlje i fotografijama hrvatskih ljepota pozdraviti naš ulazak u EU.

Pronađite motive najljepših dijelova Hrvatske na www.najboljeuhrvatskoj.info, primite se fotoaparata i svoje fotografije na kraju prijavite na www.fotodanimladih.com.hr.

Tu su i vrlo vrijedne nagrade. Najbolje fotografe čeka vikend za dvoje u Dubrovniku i ponuda za posao u jednoj PR agenciji!

Foto dani mladih također kreću na izložbe po cijeloj Hrvatskoj, pa mlade fotografe možete upoznati i uživo. Ovog vikenda 16. ožujka su u Rijeci, a u nedjelju 17. ožujka u Puli.

KAportal.hr/Izvan Fokusa

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest