I euroskeptični HSP hoće u EU parlament uz potporu Le Pena – ako ne želite azijske i afričke emigrante, kaže Srb, glasajte za HSP

Predsjednik Hrvatske stranke prava Danijel Srb dobio je danas u karlovačkoj Gradskoj vijećnici, umjesto najavljivanog EU parlamentarca iz Francuske nacionalne fronte Jean -Marie Le Pena, punu podršku Brune Gollnischa, potpredsjednika te stranke i također zastupnika u Europskom parlamentu. Gollnisch je kazao da im je HSP bratska stranka i da žele da baš njihovi kandidati, jer su patrioti, u najvećem broju zastupaju hrvatske interese.

Predsjednik Srb kazao je da je jučer prilikom obilaska Zagreba Gollnisch kazao da pred sobom vidi pravi europski grad, kakvi su nekada bili, a da je danas u njima struktura stanovništva dovela do neželjenih procesa.

– Svi oni koji ne žele mijenjati svoju djecu i unuke za azijske i afričke emigrante, moraju na ovim izborima za EU Parlament glasati za HSP. Budu li naši birači zanemarili ove izbore i dopustili pobjedu SDP-a i HDZ-a, nitko u EU parlamentu neće štititi hrvatske interese. Oni će, naime tamo biti u koaliciji, jer su i njihove stranke tamo u koaliciji- pučani i socijalisti, kazao je Srb.

Nasuprot privlačnim obećanjima da će Hrvatska s ulaskom u EU bolje napredovati, Srb je izrazio bojazan za potpunu propast hrvatske poljoprivrede i šećerana, te industrije, pri čemu je zajedno s Gollnischem pobrojao loše primjere Irske, Španjolske, Portugala, Grčke i Cipra, pa i susjeda Slovenaca. – Upravo je sada na djelu izdaja hrvatskog nasljeđa, jer Europska unija neće nikada biti federalna država, jer neki ludo vjeruju da će se moći dobro upravljati s 400 milijuna ljudi. Već danas postoji manje razlika između zemalja članica EU, nego što postoje među zemljama Sjedinjenih američkih država, a koje se smatraju ujedinjenima, kazao je Gollnisch i ustvrdio dalje da nas Europska unija neće zaštititi od krize, jer je upravo u njoj stalna dekadencija.

Upravo u Europi nestaje industrije i radnih mjesta, jer se ona seli u Kinu, “gdje rade tamošnji robovi”, kazao je Gollnisch i zaključio da nije točno da je na snazi svjetska kriza, jer se ona ne događa ni u Kini, Indiji, Brazilu ni drugdje.

Nakon što je izdvojio kao primjer loše mogućnosti mladih francuskih liječnika, zbog toga što se u svoje afričke domovine ne vraćaju studenti medicine, već ostaju trajno u Francuskoj, Gollnisch je ustvrdio da on nije ultranacionalist, već samo Europejac zabrinut za budućnost svoje zemlje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest