DNA analiza potvrdila – tijelo pronađeno u rijeci Kupi je nestala 18-godišnjakinja Melanie Cigić

Tijelo pronađeno u rijeci Kupi 24. ožujka u Donjem Mekušju je 18-godišnja Melanie Cigić. Identitet mlade Karlovčanke utvrđen je biološkim vještačenjem u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu, provedenom na temelju naloga Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu. Tako su se crne slutnje da pronađeno tijelo zaista pripada nestaloj Karlovčanki i ostvarile, a o čemu je upravo prvi pisao KAportal još na dan pronalaska tijela nesretnice.

Policija nije objavila radi li se o nasilnoj smrti ili je možda riječ o samoubojstvu. Podsjetimo, Melanie Cigić koja je stanovala u Vraniczanyevoj ulici u centru Karlovca iz svog doma se udaljila još 26. prosinca 2012. godine i od tada joj se gubi svaki trag. Kupa je u Donjem Mekušju gotovo tri mjeseca kasnije izbacila truplo na kojem se, po prvim naznakama, nagađalo da se radi o Melanie Cigić koja je na dan nestanka nosila tenisice i sličnu odjeću, pa je policija odmah posumnjala da se radi o nestaloj 18-godišnjakinji.

Dva tjedna trebalo je istražiteljima da putem DNA analize i usporedbom zubnih kartona budu sigurni u identitet tijela koje je očito bilo duže vrijeme u vodi tako da bi uskoro trebali biti objavljeni i podaci o načinu smrti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest