Predizborna kampanja uoči 2. kruga izbora na vrhuncu – iz arsenala se vade sva raspoloživa sredstva

Pet dana do drugog kruga izbora predizborna kampanja dolazi do kulminacije i po svemu sudeći, iz arsenala se vade sva raspoloživa sredstva da se dođe do cilja – mjesta gradonačelnika i župana. Nakon što je jučer SDP žestoko udario po aktualnom gradonačelniku i HDZ-ovom kandidatu Damiru Jeliću da gradi “potemkinova sela”, jučer je u Slunju, gdje je HDZ polučio dosta loš rezultat u prvom krugu, tamošnjim HDZ-ovcima motivacijski skup održao predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

Danas pak potporu SDP-ovcima dolazi dati ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i to prvo u Ogulinu a zatim u Karlovcu.

Jelić danas obilazi lokaciju budućeg vrtića na Švarči i potpisuje ugovor o izgradnji ovog objekta, a njegov kolega Ivan Vučić, HDZ-ov kandidat za župana pak obilazi gradilište dječjeg vrtića u Draganičkim Mrzljakima.

Jutros je grad, barem dio Rakovca, osvanuo preplavljen lecima koji aludiraju na prošlost HDZ-a i kriminalne radnje bivšeg predsjednika Ive Sanadera protiv kojeg se vodi niz kaznenih postupaka. Na lecima je uz slogan “Budi i ti dio novog vremena” kojeg Jelić koristi u kampanji, zajednička fotografija Jelića i Sanadera.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest