Izborne iskre u Krnjaku: Kandidat Mihajlović kaže da su Kosanovićeve poruke o ulaganjima “ucjenjivačke”

Krnjak u jednoj godini ostao bez 3,5 posto stanovnika

Na izjavu još uvijek aktualnog načelnika Općine Krnjak i kandidata u 2. krugu izbora Rade Kosanovića danas je reagirao njego protukandidat Dejan Mihajlović iz SDSS-a.

Podsjetimo, u ponedjeljak je Kosanović rekao kako se “nada da će biti izabran opet a kako bi bili nastavljeni projekti koje je započeo”, naravno pritom mislivši na najavljeno ulaganje Gorana Štroka u izgradnju tvornice peleta koja bi trebala zaposliti čak 70 ljudi.

– Smatram da su izjave Rade Kosanovića neutemeljene i jako štetne za općinu Krnjak i njezino stanovništvo, te da imaju ucjenjivačke poruke, kaže Mihajlović.

Kako dodaje, kao kandidat za načelnika želi poručiti svim stanovnicima Krnjaka da će se mojim izborom za načelnika svi vrijedni projekti realizirati do samog kraja, a da će moj ured kao i cijela općinska uprava biti na usluzi svim potencijalnim ulagačima, pa tako i g. Štroku za koga vjerujem da želi ulagati u općinu, a ne u sadašnjeg načelnika Radu Kosanovića.

– Smatram da naša općina ima puno potencijala za razvoj. Nalazi se na području od posebne državne skrbi, ali to nije razlog da općina preživljava isključivo na dotacijama koje primamo bilo od županije ili države. Težit ću na razvijanju ekološke poljoprivrede i iskorištavanju dobrog prometnog pravca koje moramo iskoristi kao našu prednost.  Sa svojim stručnim timom pripremit u projekte za EU fondove prije svega iz područja poljoprivrede. Osim projekata iz poljoprivrede pripremit ćemo društveno razvojne projekte kako bi Krnjak postao mjesto u kojem mladi ostaju, a ne odlaze, prezentirao je ukratko Mihajlović svoj program.

Zaključuje da bi bilo “korektno da Kosanović ne obmanjuje stanovnike Krnjaka i da na ovakav način ne skuplja jeftine političke bodove”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest