Jelić u predizbornim obilascima u Šišljaviću, Logorištu, Mostanju – uoči izbora gradi se na sve strane

Kanalizacijski priključci na Mostanju i Logorištu, novo pročelje društvenog doma u Šišljaviću i sanacija odvodnih kanala i asfaltnih površina tamošnje ceste koja za poplava ostaje “jedina veza sa svijetom”, kao i uređenje dječjeg igrališta u Držićevoj, te buduće socijalne samoposluge u Smičiklasovoj ulici – dio je projekata koje je gradonačelnik i kandidat za tu istu dužnost Damir Jelić obišao ovih dana, slučajno ili ne, baš uoči 2. kruga izbora, ne bi li se sam uvjerio kako napreduju.

Na Mostanju izgradnja, započeta prošli mjesec, treba biti dovršena u roku od 90 dana, a riječ je o nastavku radova na priključenju stanovništva na kolektor izgrađen u okviru ISPA projekta. Investicija je vrijedna 707.107 kuna, dok će izgradnja kanalizacijskih priključaka na Logorištu stajati 841.000 kuna, a u Mrežničkom Zatoku 372.860 kuna. Radovi su na ove dvije lokacije započeli ovaj mjesec i trebaju biti završeni za 60 dana.

Puno ranije bit će dovršeni radovi u Šišljaviću, a na dječjem igralištu u Držićevoj, zahvaljujući Konzumovoj donaciji, sprave su već postavljene, te preostaje samo završno uređenje igrališta.

Socijalna samoposluga, koja bi, suradnjom Grada, Crvenog križa, Centra za socijalnu skrb, Autobusnog kolodvora, ali i trgovačkih centara i građana, trebala osigurati hranu najsiromašnijim Karlovčanima, u prostoru nekadašnje samoposluge nedaleko Crvenog križa, svoja bi vrata trebala otvoriti uskoro. Da to bude čim prije, pomoći mogu i građani, obrtnici, trgovci… darivanjem hrane i higijenskih potrepština. U svakom slučaju pohvalna ideja koja je svoju realizaciju, kao i brojni drugi projekti – čekala izbore.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest