Atletika: Srebro i dvije bronce AK Karlovcu na trećem kolu HALS-a, tri djevojke na mitingu Dinamo 2013

Atletika: Srebro i dvije bronce AK Karlovcu na trećem kolu HALS-a,
tri djevojke na mitingu Dinamo 2013

U trećem kolu HALS-a za mlađe kategorije, najmlađi atletičari i atletičarke AK Karlovca osvojili su jedno drugo i dva treća mjesta. Najuspješnija je bila limačica Kala Majetić, koja je osvojila drugo mjesto u utrci na 400 metara, a dvije bronce pridodao je mlađi kadet Sandi Saluhović, koji je odličnu formu potvrdio osvajanjem trećih mjesta u utrkama na 60 i 200 metara.

Još jedno postolje za karlovačku atletiku ostvarila je Dora Kralj iz Atletskog kluba KA-tim, koja je zauzela treće mjesto u utrci na 400 metara za mlađe kadetkinje.

Proteklog vikenda tri su djevojke iz Atletskog kluba Karlovac nastupile i na seniorskom međunarodnom mitingu Dinamo 2013 u Zagrebu. U utrci na 400 metara sedmo mjesto zauzela je Katarina Smiljanec, koja je tek prije nekoliko dana došla iz SAD-a pa je za prvi nastup izabrala dvostruko kraću disciplinu od svoje najbolje na 800 metara. U istoj utrci deveto mjesto zauzela je Lucija Petrunić. Mlada Tea Cvitešić, uzrastom još kadetkinja, u utrci na 100 metara bila je 13.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest