Druga večer PickUp Music Festivala okupila gotovo 1.000 mladih, zabava trajala do iza ponoći

Kiša se i drugi dan poigravala s festivalom, pa je odgođen nastup Wanderlusta i sam početak svirke protekao je pred nešto manjim brojem posjetitelja, no s vremenom se vrijeme stabiliziralo, publika opet vrlo lijepo napunila Šanac, jedino što nije bilo za čistu peticu je još jedna hladna večer, sasvim netipična za lipanj. Nadajmo se kako će barem večeras (prognoza je blagonaklona) biti nešto ugodniji vremenski uvjeti.

Drugu večer otvorio je koprivnički bend What Matters Most, nakon čega su se domaćoj publici predstavili domaći bendovi – mladi, ali gotovo da se već može reći iskusni Opsajd, iza kojih su brojne svirke po gradu i okolici, te dugo očekivani Eclipse of Time koji je nakon podulje stanke ponovno izašao iz “rupe”.

Svi bendovi ispraćeni su zasluženim aplauzom, a atmosferu je počeo podizati zagrebački WeCreate da bi, kao i prve večeri, najveća euforija vladala uz nastup posljednjeg benda, žestokog zagrebačkog Free Ride koji je očito prošlogodišnjim nastupima na Hermetici i na zajedničkom koncertu s Downcast Artom stekao velik broj fanova u Karlovcu.

Večeras festival počinje već u 19 sati kada će redom nastupati lokalne snage WanderlustMosin Nagant i dugoreški Half of Lager. Slijede zagrebački punkeri No More Idols, karlovačke punk snage Me As Well i, za kraj festivala, zagrebačko-samoborski metal bend Agharti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest