Posljednja večer PickUp festivala privukla brojne mlade iz Karlovca i drugih gradova, žestoka svirka oduševila publiku

Posljednja večer ponudila je napokon nešto ljepše vrijeme i topliju večer, a osim Karlovčana u Šanac je stiglo i dosta mladih iz drugih gradova – Zagrepčana, Jaskanaca, Ogulinaca…mnogi koristeći još jednu odličnu stvar za koju su se pobrinuli mladi organizatori – popust od 40% za putovanje vlakom za sve one koji su dolazili na PickUp Music Festival.

U još pomalo neobičnom, toplom i sunčanom ugođaju, te u nešto lakšem ritmu od ostatka bendova, posljednju večer otvorio je karlovački Mosin Nagant. Punk/rock prijelaz na ono što je slijedilo odlično je odradio dugoreški Half of Lager, a potom je došao trenutak na koji su tri večeri čekali punkeri – žestoka punk zabava uz zagrebački No More Idols i karlovački Me As Well.

Sam kraj festivala opet je pripao metal bendu, no nitko nije požalio jer zagrebačko-samoborski Agharti, također već dobro poznat Karlovčanima kroz nastupe na festivalima i svirkama s Downcast Artom, oduševio je publiku za kraj festivala za koji ne treba sumnjati kako će postati tradicionalan.

A, karlovačka promenada i šančevi te grad, u lipnju i srpnju će obilovati i drugim događanjima. Slijede Nepokoreni grad i festival dječjeg uličnog kazališta KIDaj!, potom Ivanjski krijesovi uz irske The Cannonse, 1. srpnja “KAbina u parku” uz međunarodnu izložbu i rock svirku te, vjerojatno, “glazbeni picknik”, odgođen na ovom festivalu zbog lošeg vremena. Tu su i Rođendanski bal, Etno jazz festival, Riječno ljetno kino koje ove godine priprema i glazbeni i kazališni program…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest