Već se raspada? Odlomio se dio vijenca novouređene knjižnice u Ogulinu vrijedne 18 milijuna kuna

Je li Gradska knjižnica u Ogulinu čije je uređenje stajalo ogromnih 18 milijuna kuna opasna za prolaznike? Naime, ovo pitanje sigurno su si postavili dvojica slučajnih prolaznika koji su zamalo životom platili šetnju pored knjižnice u užem centru grada u utorak oko 20 sati, kad se s krovne konstrukcije odlomio komad zida i prosuo se po pločniku nedaleko njih.

Ogulinska knjižnica nalazi se u obnovljenom objektu koji je Grad dobio od HV-a dok se s preuđenjem krenulo 2006. godine u pet etapa. Knjižnica je oborila i neke rekorde, čak 2.100 eura po četvornom metru što su oporbenjaci kritizirali i uspoređivali je čak s famoznim “Bandićevim WC-ima”. Knjižnicu ne uoči prošlih parlamentarnih izbora otvorila tadašnja premijerka Jadranka Kosor.

Policija je napravila uviđaj dok su u Gradu odmah zatražili mišljenje projektanta i nadzora. Kako je kazala glasnogovornica Grada Ogulin Karmela Matić za Radio Ogulin, uslijed velike količine snijega došlo je do oštećenja crijepa što je uzrokovalo i pucanje dijela vijenca napravljenog od stiropora.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest